Brederodestraat 16
Kloetinge
Tel 06 400 887 52
info@joyceinterieuradvies.nl
 
 

Vastgoed Verkoopstyling

Vastgoedstyling is het verkoopklaar maken van uw woning.
Door de woning -voordat deze in de verkoop gaat- te restylen krijgt deze direct de beste uitstraling, komen alle ruimtes het beste tot hun recht en is de kans op een snellere verkoop tegen een hogere prijs haalbaar.

Omdat een potentiële koper voor een woning vaak niet door het interieur heen kan kijken is de eerste indruk cruciaal. Een bezoeker van een huizensite bepaalt aan de hand van de foto's en uitstraling van de ruimtes of de woning aanspreekt en of er een bezichtiging wordt aangevraagd.

Vanaf € 295,00 kan een gehele woning worden gerestyled. Door uw woning verkoopklaar te laten maken zult u meer bezichtigingen krijgen, waardoor een woning niet lang in de verkoop hoeft te staan en het niet nodig is om te zakken met de verkoopprijs.
Bij het hands-on concept ga ik na het maken van een plan van aanpak direct voor u aan de slag.
Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van uw eigen meubelen en accessoires. Is een ruimte niet compleet, of komt hij niet goed tot zijn recht, dan kan een woning aangevuld worden met extra accessoires, textiel, verlichting en kleinmeubelen.

Joyce Interieuradvies zorgt voor een snel resultaat en zo laag mogelijke kosten. Uw woning is al binnen 2 dagen gestyled en verkoopklaar.

Na het restylen wordt er een fotoreportage gemaakt omdat de uitstraling van de woning op dat moment optimaal is. De foto's worden digitaal aangeleverd en kunnen door u direct gebruikt worden op de diverse huizen- en makelaarswebsites.

Bij een gedateerd interieur of bijvoorbeeld een cascowoning kan het beeld van de diverse ruimtes vertaald worden naar een 3D tekening. Zo hoeven potentiële kopers niet zelf door het interieur heen te kijken, maar geven we een goed beeld van de mogelijkheden van de woning.

Via het meubelverhuur is het mogelijk een leegstaande woning of modelwoning in te richten.

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de
gerestylde woningen meer kijkers trekt.