Brederodestraat 16
Kloetinge
Tel 06 400 887 52
info@joyceinterieuradvies.nl
 
 

Joyce Interieur Advies

De basis van het interieur vormt de fundering van het wonen en is vaak een blijvende keuze. U kunt bij Joyce Interieur Advies terecht voor een persoonlijk interieurontwerp op maat. Of het nu een gehele inrichting betreft, of kleine wijzigingen in uw huidige interieur.

In een advies worden kleuren en materialen gecombineerd. De vormgeving en de stijl worden uitgelicht en op elkaar afgestemd. De indeling van een ruimte wordt aan de hand van functionaliteit en bepalende elementen zoals een haard, keuken en schuifpui gecreƫerd. Aanvullend op de gebruiksfuncties in de ruimte wordt een lichtplan afgestemd.

Tijdens een gesprek bij u thuis neem ik uw persoonlijke wensen, mogelijkheden, functionaliteit e.d met u door. Uw leefwijze en voorkeuren worden vertaald naar het interieurontwerp. Het advies wordt tastbaar d.m.v. een moodboard met gebruikte materialen, kleuren en meubelstijlen. Een 3D presentatie geeft het gevoel dat u daadwerkelijk door uw woonkamer loopt. Het resultaat wat mij voor ogen staat gaat ook bij u leven.

Joyce Interieuradvies is gevestigd in Kloetinge, (bij Goes). Ik doe projecten in heel Zeeland.

Een nieuw interieur geeft een heerlijk gevoel,
alsof je een nieuw huis binnen gaat.