Brederodestraat 16
Kloetinge
Tel 06 400 887 52
info@joyceinterieuradvies.nl
 
 

Interieuradvies

U kunt gebruik maken van één van de drie concepten van Joyce Interieuradvies:

1. Het hands-on concept.

Bent u niet tevreden met uw huidige interieur of heeft u het gevoel dat uw ruimte niet compleet is? U kunt dan gebruik maken van het hands on concept, een interieuradvies waarbij u direct zelf aan de slag kunt gaan. Het gaat om kleine ingrepen zoals het verplaatsen van enkele meubelen, accessoires toevoegen of een andere presentatie. Er wordt geadviseerd welke raambekleding perfect in uw huidige interieur past, een vloerkleed wat een zithoek compleet maakt, of welke wand voorzien kan worden van een sprekende kleur. Zo ontstaat er een harmonieuze sfeer en wordt de inrichting kloppend gemaakt.

2. Advies met uitwerking.

Na een gesprek bij u thuis wordt er een interieurvoorstel gemaakt bestaande uit:
  • Kleuradvies, materiaalgebruik en vormgeving.
    De kleuren van de wanden, vloeren en raambekleding worden op elkaar afgestemd, aanvullend met bestaande en nieuwe meubelen. Materialen met hun bijbehorende eigenschappen, bekleding en meubelen worden met elkaar gecombineerd. Een strakke of organische vormgeving wordt doorgevoerd in meubelen, patronen en karpetten. Zo ontstaat er een perfect op elkaar afgestemd interieuradvies.
  • Bijbehorende productinformatie en toelichting over de eigenschappen van de materialen. Een verhaal achter een product of het ontstaan van een materiaal maakt het interieuradvies persoonlijker en krachtiger.
  • Een kastenwand naar eigen ontwerp, een tafel met een speciale kleur en materiaal naar wens, een hoekbankcombinatie op maat. Hiervoor wordt een individueel ontwerp gemaakt, geheel in stijl van de ruimte en naar uw wens. Een verfeffect op de muur, een zelf samengesteld karpet of een bijzondere vloerinleg maakt uw woonruimte heel bijzonder en persoonlijk.
  • Bij de indeling van een ruimte wordt rekening gehouden met diverse gebruikersfuncties en een lichtplan. Om een ruimte zo ruim en logisch mogelijk in te delen en optimaal gebruik te maken van diverse lichtbronnen en lichtinval.
  • De invulling van uw bouwtekening met betrekking tot het interieur zodat u na de bouw niet voor verrassingen komt te staan.
  • Het advies wordt tastbaar d.m.v. een moodboard met gebruikte materialen, kleuren en meubelstijlen. Een 3D presentatie geeft het gevoel dat u daadwerkelijk door uw woonkamer loopt. Het resultaat wat ik voor ogen heb, gaat dan ook bij u leven.

3. Advies met uitwerking en aankoopbegeleiding.

Dit is een aanvulling op een interieuradvies met uitwerking.
Hierbij worden producten en materialen samen met Joyce Interieuradvies aangeschaft en verwerkt. Het advies wordt dus daadwerkelijk uitgevoerd. Lampen kunnen bezichtigd worden, u kunt plaats nemen op de zitmeubelen en de beleving van de vloer ervaren. De woning wordt geheel ingericht en gestyled, raambekleding wordt op maat gemaakt en opgehangen, kasten met eigen ontwerp worden geïnstalleerd en uw speciale karpetontwerp wordt vervaardigd. Een schilder wordt in huis gehaald en de verlichting wordt gemonteerd. Hier worden de puntjes op de i gezet.